Sinke Autotransport Service

Over ons

Wie zijn wij?

In april 2006 zijn wij, vader Jaap en dochter Mariëtte, gestart met Sinke Autotransport Service. Door jarenlange ervaring zijn we uitgegroeid tot uw betrouwbare autotransport partner voor het vervoer van uw auto, motor, caravan, camper en al het overige wat rolbaar is.

Persoonlijk en flexibel

Een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel. Door het bieden van een directe communicatie en een flexibele manier van werken garanderen wij u een optimale service.

Onze kwaliteiten

Door heel Europa

Wij verzorgen op korte termijn en tegen gunstige tarieven transport binnen Nederland, van en naar Duitsland, België, Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Engeland, Tsjechië, Hongarije, Polen, Zweden, Denemarken en Kroatië.

Vervoer van schadeauto's

De door ons gebruikte autotransporters zijn voorzien van een lier en ander gereedschap, zodat wij ook schade auto’s kunnen vervoeren.

Waar ligt onze kracht?

Efficiëntie

Het bundelen/verzamelen van transporten om deze samen met onze betrouwbare collega transportbedrijven te transporteren, zodat we op korte termijn en tegen lage tarieven aan al uw transportvragen kunnen voldoen.

Persoonlijk contact

Wanneer u ons belt krijgt u altijd dezelfde persoon, Mariëtte, aan de lijn. Stuur ons een mail en wij doen er alles aan om u binnen 4 uur een reactie te geven! Speciale vragen/wensen? Ook dan kunt u gerust contact opnemen. Wij helpen u graag verder.

Al meer dan 10.000 succesvolle transporten uitgevoerd!

Kwaliteit en deskundigheid

Uiteraard beschikken de chauffeurs over de benodigde papieren en vergunningen en zijn uw transportopdrachten aan ons verzekerd volgens de Algemene Vervoersvoorwaarden Autotransport (AVCM binnenland en CMR buitenland). 

Samen met ons team goed geschoolde en zeer ervaren autotransport chauffeurs zijn wij uw ideale partner als het om vervoer van uw rollend materiaal gaat; via het menu kunt u zich nog beter informeren over onze specifieke diensten.

Uw transportopdracht aanmelden?

Uw transport-opdracht aanmelden?